Onze diensten – websites

Een website: tegenwoordig de spil van je online communicatie. Mammoet Internetbureau ontwikkelt websites die gekoppeld zijn aan een eigen CMS-systeem. 


Zoekmachine optimalisatie
Bij de oplevering van uw website houdt Mammoet Internetbureau rekening met zoekmachine optimalisatie zodat uw website makkelijk vindbaar wordt. Een erg belangrijk aspect zodat uw diensten of producten zichtbaar worden in zoekmachines. 

Responsive webdesign
Alle websites die door Mammoet Internetbureau gebouwd worden, worden gebouwd basis van een responsive webdesign. Dit houdt in dat de website op desktops, tablets en mobiel gebruiksvriendelijk te gebruiken is. Dit is een erg belangrijk onderdeel om doelen . Hierdoor wordt een aparte mobiele website vervangen.


Webshops
Een webshop biedt veel mogelijkheden met maar één doel: conversie. Mammoet Internetbureau bouwt webshops die de mogelijkheid geven om als lopende trein te converteren. De webshops die door Mammoet Internetbureau ontwikkeld worden, zijn gekoppeld aan CMR-pakketten. Binnen deze webshops wordt een mogelijkheid ingebouwd zodat klanten online kunnen betalen. 
 
Heeft u interesse?
Voor vragen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. Neem contact op via ons contactformulier of telefonisch via 085-4865250.


Mammoet Internetbureau B.V.
Kanaalweg West 66A
7691 CA, Bergentheim
Tel: 085 486 52 50
info@mammoetinternetbureau.nl