Werkwijze

In deze werkwijze lichten wij toe wat u van ons kan verwachten wanneer u een samenwerking met ons aan gaat. Mammoet Internetbureau werkt volgens onderstaand projectmodel:

1

Oriƫnterend gesprek

In een oriĆ«nterend gesprek brengen we in kaart wat uw wensen zijn en wordt in grote lijnen geschetst of deze wensen haalbaar zijn. 

Offerte

De resultaten uit het gesprek worden vertaald in een schriftelijke offerte. De offerte voor het maken van een app worden gemaild en telefonisch besproken. De offerte voor een webapplicatie wordt in een gesprek met u toegelicht.

2
3

Planning

In overleg met u wordt een planning gemaakt. Op deze manier is van tevoren duidelijk wanneer de oplevering van het systeem of de webapplicatie plaatsvindt.

Bouwfase

Tijdens de bouwfase wordt de klant op de hoogte gehouden van de voortgang binnen het project. Hiervoor krijgt de klant digitaal toegang tot het project. 

4
5

Testfase

De technische test wordt verzorgd door Mammoet Internetbureau en inhoudelijk wordt het systeem of de webapplicatie door u getest. Fouten die in de testfase worden ontdekt, worden binnen het project opgelost.

Oplevering

Het systeem of de webapplicatie wordt in deze fase officieel overgedragen aan de klant. Hierbij wordt de laatste termijnbetaling in rekening gebracht. 

6
7

Nazorg

Na oplevering wordt een nazorgperiode van twee maanden gereserveerd. Binnen deze periode worden technische problemen hersteld. 

Onderhoud

Het is mogelijk om na de oplevering een onderhoudsabonnement bij Mammoet Internetbureau af te sluiten voor het systeem of de webapplicatie.

8
9

Support

In de offerte wordt duidelijk aangegeven of de klant een handleiding wil hebben voor het systeem of de webapplicatie. Hiervoor wordt separaat een bedrag in rekening gebracht.

Heeft u interesse?

Voor vragen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 085-4865250.

Mammoet Internetbureau B.V.
Kanaalweg West 66A
7691 CA, Bergentheim
Tel: 085 486 52 50
info@mammoetinternetbureau.nl